fbpx

eWeb Design

Eugen M.

Featured in ´╗┐­čĆů´╗┐TOP 10 ´╗┐Ժɴ╗┐´╗┐Ժɴ╗┐´╗┐Ժɴ╗┐´╗┐Ժɴ╗┐´╗┐Ժɴ╗┐ Best Web Designers

Bine a╚Ťi lansat pe...

Pagina mea

e-web-design este studioul meu creat ├«mpreun─â cu o echipa de Freelanceri independen╚Ťi, exper╚Ťi in WordPress ÔÇô Elementor si Woocommerce E-Commerce unita prin aceea╚Öi pasiuneÔÇŽ

„Creare si Dezvoltare WebÔÇŁ

AA Servinstal

Un site web responsiv pe mai multe dispozitive (Desktop PC, Android, iOS) Telefon Mobil) cu un design web realizat pe intelesul consumatorului in Bucuresti, Romania.

I-We-Web

I-We-Web este o revista dedicat─â creatorilor de site-uri web. Aici ve╚Ťi g─âsi articole informative in orice domeniu de creare site-uri. Tot aici va pute╚Ťi publica articolul dumneavoastr─â sau va pute╚Ťi promova organiza╚Ťia de profil in IT in Bucuresti, Romania.

Hotel Old Town

Un site web de prezentare conceput intr-un design distinct pentru Hotel Old Town din Bucuresti, Centru Vechi. Site-ul este responsiv pe mai multe dispozitive (Desktop PC, Android, iOS) cu un design web UI/UX realizat pentru o interactiune cat mai rapida pentru accesarea modulului de rezervari.

Featured in ­čĆůTOP 10 ÔşÉÔşÉÔşÉÔşÉÔşÉ Best Web Designers

Brand Label

Brand Label este o companie produc─âtoare de etichete cu sediul ├«n Bucure╚Öti, Rom├ónia. De peste 15 ani se specializeaz─â ├«n furnizarea unei game largi de etichete de ├«mbr─âc─âminte de ├«nalt─â calitate. Sim╚Ťul stilului ╚Öi aspira╚Ťia lor de a crea etichete de ├«nalt─â calitate pot fi v─âzute clar ├«n galeria lor ╚Öi ├«n gama de produse (╚Öi materiale) pe care le ofer─â, iar site-ul lor web ├«nt─âre╚Öte acest sens.

Afine Surpatele

Un site web de prezentare companie si e-commerce responsiv pe mai multe dispozitive (Desktop PC, Android, iOS) Telefon Mobil) cu un design web UI/UX realizat pentru o interactiune cat mai usoara cu vizitatiorii.

Ce putem face pentru tine

WordPress

WordPress alimenteaz─â aproape o treime din site-urile web ale lumii, de la mici bloguri personale la site-urile complexe ale unor corpora╚Ťii importante precum Sony, Time Inc., New York Post ╚Öi NBC.

WordPress este doar unul dintre constructorii de site-uri ╚Öi sistemele de gestionare a con╚Ťinutului pe care utilizatorii le pot desc─ârca ╚Öi instala gratuit, dar are caracteristici unice care ├«l fac cel mai popular sistem de gestionare a con╚Ťinutului utilizat ├«n prezent.

Elementor PRO

Cu func╚Ťiile unice ale Elementor PRO, cream site-uri web care au o speciala ÔÇ×atingere de designerÔÇŁ. Printre caracteristicile noastre de design se num─âr─â: Umbre, Suprapuneri de fundal, Efecte de mi╚Öcare, Efecte de titlu, Anima╚Ťii, Divizoare de form─â, Fundaluri gradient ╚Öi multe altele.

Elementror este solu╚Ťia cea mai eficienta de pe pia╚Ťa interna╚Ťionala pentru a crea site-ri de prezentare companie si pagini e-Commerce cu WordPress sau WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce este un plugin care se integreaz─â cu u╚Öurin╚Ť─â cu site-ul dvs. WordPress, transform├óndu-v─â site-ul ├«ntr-un site de comer╚Ť electronic complet func╚Ťional. C├ónd a fost lansat pluginul ├«n 2011, acesta a devenit rapid solu╚Ťia principal─â pentru utilizatorii care doresc s─â ├«╚Öi lanseze propriile magazine online.

Cu peste 27 M de desc─ârc─âri ╚Öi milioane de instal─âri active, este cu siguran╚Ť─â for╚Ťa motrice a numeroaselor site-uri de comer╚Ť electronic (Sursa: WordPress.org).┬á

UX

Proiectarea experien╚Ťei utilizatorilor ia ├«n considerare toate diferitele elemente care modeleaz─â aceast─â experien╚Ť─â. Un designer UX se g├ónde╚Öte la modul ├«n care experien╚Ťa ├«l face pe utilizator s─â se simt─â ╚Öi la c├ót de u╚Öor este pentru utilizator s─â ├«╚Öi ├«ndeplineasc─â sarcinile dorite.

Strategia SEO

Cele mai noi tehnici de promovare site web pe toate canalele online. Va ajutam afacerea sa ajung─â in topul rezultatelor de c─âut─âri Google cu tehnici avansate de optimizare pentru motoarele de c─âutare Google si implementam programe de marketing digital pentru eficientizarea re╚Ťelelor Social Media.

UI

Spre deosebire de UX, designul interfe╚Ťei cu utilizatorul este un termen strict digital. O interfa╚Ť─â cu utilizatorul este punctul de interac╚Ťiune ├«ntre utilizator ╚Öi un dispozitiv sau produs digital – cum ar fi ecranul tactil de pe smartphone pe care ├«l utiliza╚Ťi pentru a selecta ce tip de cafea dori╚Ťi de la aparatul de cafea.

ro_RORomanian

Aveti o intrebare?